Skip to content

Blog Awards i Norge

Bloggerne vet å hedre seg selv. Med Vixen Blog Awards har bloggerne fått en prestisjetung prisutdeling for landets beste bloggere.

Store leserkretser og nykommere

Det er viktig både for rekrutteringen av nye bloggere og interessen rundt blogg som et voksende medium, at bloggerne nå har fått etablert en god prisutdeling gjennom Vixen Blog Awards. Vi kjenner jo fra før til hvor viktig prisutdelingen er for både reklame-, film- og musikkbransjen og da sier det seg selv at bloggerne som tar så mye plass i det moderne mediabildet også har en verdig prisutdeling for de som har gjort det best i året som gikk. De siste årene har vinnerne vært en god blanding mellom de med de største leserkretsene og de beste nykommerne.

Savner kategorier

Vixen Blog Awards 2016 har allerede vært og mange kritikere la i år merke til at det kun var 12 kategorier, selv om hele 20.000 bloggere var nominert. Mange kategorier var fjernet fra året før, slik som «Årets herreblogg» og «Årets fotoblogg». For å opprettholde interessen hos guttene er det viktig at de også har sin egen kategori, samtidig som at de som deler fotografier, som er så viktig i sosiale medier, også har sin egen kategori.