Skip to content

Norges beste bloggere

Hvem er Norges beste bloggere? Svaret kommer gjerne ut ifra hvilke interesser du har, men kanskje er det slik at de mest leste bloggerne også er de beste? Svaret fikk vi under årets Vixen Blog Awards 2016.

Sophie Elises kveld

Det var rekordmange nominasjoner til årets Vixen Blog Awards 2016, men hver av de 12 kategoriene kunne bare vinnes av en blogger. Kveldens store vinner ble uten tvil Sophie Elise, som stakk av med prisene «Folkets favoritt» og «Årets blogger». «Årets kjendisblogg» var det Jenny Skavlan som vant, mens «Årets gullpenn» ble vunnet av bloggeren Casa Kaos.

Interiør og livsstil

Ikke overraskende var det Caroline Berg Eriksen, også kjent som fotballfrue, som vant «årets livsstilsblogg», mens bloggen Hviit vant prisen for årets «Interiørblogg». «Årets matblogg» gikk til bloggen Mat på bordet og Funkygine stakk av med seieren i kategorien «Årets trenings- og helseblogg».

Kjendisfruer

Det er ingen tvil om at blogg-Norge har fått flere kjendisfruer blant bloggerne sine de siste årene, men hvor ble det av gutta i år? Vi trenger kanskje en egen Herrekategori til neste år? John Arne Riise er aktuell i serien «Bloggerne» på TV2, og kanskje han kan få flere gutter til å blogge slik at fruene blir utfordret litt mer i årene som kommer.