Skip to content

Velkommen til Bloggawards

Dette er en nettside som er perfekt for deg som allerede er lidenskapelig opptatt av blogging, men også for deg som er nysgjerrig på om blogging er noe for deg, og vi er her for deg som er på jakt etter stoff om blogging.

Det er vel få i dag som ikke vet hva blogging er, og som ikke har hørt om blogging. En blogg er et forum der du kan dele tankene og interessene dine. En blogg er egentlig akkurat det du vil at den skal være, du kan forme den helt etter egen kreativ sans og smak. Men, dersom blogg skal defineres, kan vi si at det er en personlig dagbok eller subjektivt tidsskrift på nett som oppdateres ofte. Det er et forum der du kan dele følelser og refleksjoner med resten av verden. En blogg er altså din egen nettside som du oppdaterer med nye tanker regelmessig.

Bloggens spede begynnelse

I starten var blogger først og fremst kjent for å være nettsider der mennesker fortalte om alle sine daglige gjøremål og tanker, akkurat som en dagbok. Disse dagligdagse aktivitetene og tekstene fikk etterhvert oppmerksomhet både fra lesere og fra media. I dag er ofte en blogg mer tematisk rettet, og handler gjerne om en særlig lidenskap bloggeren har. Blogging er nå for alle, da det ikke lenger er behov for teknisk kunnskap, og blogging har blitt en legitim hobby. Det kan være mange svar på hvorfor blogging er så populært. Alle har noe på hjertet og ønsker å bli hørt.

Noen blogger gir tips, nyheter, forteller om kjendiser eller skandaler, oppfordrer folk til å være politisk aktive eller delta i frivillig arbeid, mens andre har en tydelig tematikk, for eksempel helse, hagearbeid, sminke eller matlaging. Det finnes også en økende mengde underlige blogger som tilbyr en særegen vri på blogging. Hva er dine favorittblogger? Hva er din personlige mening om blogger? Følg med her hos Bloggawards, vi oppdaterer stadig med gode artikler om alt som har med blogging å gjøre.