Skip to content

Andre populære bloggere

Det var ikke plass til alle de 20.000 bloggerne som var nominert under årets Vixen Blog Awards på Hotel Continental tidligere i år, men vi har tatt en titt på noen av de mest populære bloggerne, som dessverre ikke vant en pris for blogg-året som gikk.

Mammatilmichelle

Et populært blogg-tema er selvfølgelig det å være mamma. Anna Rasmussen skriver ærlig om de utfordringene hun møter på ved å være mamma i en travel hverdag. En blogg som alle mammaer burde lese. Du er ikke alene!

Trines matblogg

Det finnes mange gode matblogger, men spesielt en stikker seg veldig ut og det er Trines matblogg. Lurer du på hva du skal servere til middag i uken som kommer? Ikke fortvil, Trine har svaret og gir deg også oppskriftene!

Simen A. Johannesen

Endelig en herremann som tør å ta opp kampen med damene. Hvem leser Simens blogg? Er det virkelig gutter eller er det damene som også er hans mest trofaste lesere? Bare Simen vet svaret.

Pappahjerte

Pappahjerte er en fantastisk flott blogg om det å være pappa og nyte hverdagen med barna sine. Her deles ukas krangler og noen gode tips til å endelig få fred.