Skip to content

Gjesteblogging

En blogg kan få stor oppmerksomhet fordi du tillater ulike gjester å blogge på siden din. Dette kan være aktuelle personer som sender deg et «leserbrev» om en spesiell sak, eller rett og slett en kjendis du kjenner, som har sagt ja til å skrive et innlegg på bloggen din. Gjesteblogging er i vinden og kan skape økt trafikk!

Flere måter å gjøre det på

Gjesteblogging lar deg også få muligheten til å la kjente bloggere skrive på bloggen din, men også du kan være en gjesteblogger, slik at din blogg kan bli markedsført på andres bloggsider. Det er kanskje få som tenker på det, men dette skaper oppmerksomhet rundt din egen blogg, fordi du får nye lesere du ellers ikke ville ha fått.

Lag en strategi

Kanskje kjenner du flere som også blogger. Hvorfor ikke sette dere sammen og lage en strategi for hvordan dere kan få mest mulig ut av hverandres blogger og dermed få flere besøkende. De som leser bloggene deres leser flere blogger hver eneste dag. Litt konkurranse skader ikke, heller tvert om! Flere plattformer åpner også for at man kan spørre andre bloggere om å være gjesteblogger. Dette er et verktøy du kanskje ikke visste eksisterte. Gjesteblogging var til og med mer vanlig enn du var klar over, men sannheten er at det åpner opp muligheter for alle.