Skip to content

Mest populære bloggtema

Før du starter en blogg er temaet for bloggen viktig hvis du ønsker å tjene penger på den. Innholdet bør være av interesse for flere enn bare deg selv. Her får du oversikt over de fem temaene som er mest populære å skrive om i en blogg!

1. Selvforbedring

At dette temaet er det mest populære av dem alle er ingen overraskelse, hvis man også ser på hvilke bøker som selger best for tiden. Ja, akkurat, hvordan vi blir et bedre menneske og en bedre utgave av oss selv. Skal du skrive om dette temaet bør du være klar over at mange av forfatterne av bloggene under samme kategori antakeligvis har lang erfaring.

2. Helse og kosthold

Vi elsker å få treningstips, men det er en ting vi liker enda mer – kosthold.

3. Reiseblogger

En god reiseblogg kan tjene gode penger og, ikke minst, bloggerne får ofte overnatte gratis mot at de skriver om hotellet de overnatter på. Det finnes også flere kategorier under reisebloggene, som for eksempel hvordan man reiser med lavt budsjett.

4. Moteblogger

Motebloggene er den kanskje hardeste av alle kategoriene, da de er så mange og konkurransen så hard. Husk at her er bloggerne gjerne modeller selv og skriver om sin hverdag på catwalken.

5. Trening

Denne skulle gjerne ha kommet høyere og kanskje også under kosthold, men det må altså gå en linje mellom trening og kosthold. Dette er blogger som gir oss gode treningstips og hvordan vi skal komme i best form mot neste maraton eller skirenn.