Skip to content

Kjøp av domenenavn til bloggen

Det å kjøpe et domenenavn til bloggen din er ikke så dyrt som du kanskje tror. Kanskje vil også bloggen få større oppmerksomhet med et profesjonelt domene og navn?

Gratis vs. Betaling

Det finnes flere gratis plattformer å blogge på, men velger man en gratistjeneste så skiller du deg heller ikke ut i mengden. Derfor er investeringen i et eget domene viktig hvis du ønsker større trafikk til siden din. Navnet på en butikk har jo mye å si før du velger å gå inn i den, det samme har en blogg. Fordelene er uansett flere når du betaler for et domene enn å la være.

Lær av proffene

Når du starter en blogg hos enten WordPress eller Blogspot får du et alternativ om du vil kjøpe et domene med en gang til bloggen din. Dette koster rundt 100-kroner, hvis domenet du ønsker er ledig. Før du starter bloggen og setter i gang er det uansett smart å ta en titt på hvordan de profesjonelle proffene har organisert sin blogg, slik at du får en så god start i blogg-karrieren din som mulig. Kjøper du et domene bør navnet stå i forhold til innholdet også. Ganske opplagt, men det er allikevel ikke alle som tenker over de enkleste reglene for å lykkes når det kommer til blogging.