Skip to content

Reiseblogger

Mange lever faktisk av å reise og å blogge om opplevelsene sine underveis. Dette er garantert en fantastisk livsform, men hvilke blogger er best om reising?

Indy Traveller

I reisebloggen Indy Traveller kan vi følge Marek på nye eventyr nesten hver eneste dag. Han har levd av å reise siden 2012. Her gir han tips til hva du også må oppleve under din neste ferie og hvordan du bør pakke når du skal reise langs landeveien. En spennende blogg som passer best for backpackere.

Traveltobealive

Jessica, som driver denne bloggen, elsker naturen og turene legges ofte utenom storbyene. Det er fascinerende å lese om ei jente som reiser så mye alene i løpet av året, helt uten å føle seg ensom underveis. Kanskje har det rett og slett blitt en livsstil?

FamilyTravelForReaLife

Dette er en fantastisk blogg om familiefaren Dan Miller, som skriver om det å reise verden rundt med kone og hele seks barn! Her kan de fleste småbarnsforeldre få gode tips underveis!

DinDrømmeReise

Det finnes mange norske reiseblogger også. En av dem er DinDrømmeReise, som i 2013 vant prisen for beste norske reiseblogg. Her kan du få gode tips til hvor du bør bo hvis du besøker ulike byer rundt om i hele verden. Et flott sted å starte forberedelsene til akkurat din drømmereise.