Skip to content

Markedsføring av blogg

Du har kanskje startet opp din blogg, men så har du ikke oppnådd den trafikken du håpet på. Det er kun små justeringer som ofte skal til for at din blogg skal bli synlig, både i søkemotorene og på sosiale medier.

Facebook og sosiale medier

Alle som ønsker å være mest mulig synlig er på Facebook. Det kommenteres og deles hver eneste dag. Deler du din blogg og oppdateringene dine med andre venner, kan også bloggen bli delt blant de du ikke er venner med. Facebook er nødvendig for å bli synlig som blogger også. Det samme gjelder også andre sosiale medier som Twitter og LinkedIn. Del bloggen din med andre!

Hva søkes det på?

Du ønsker kanskje at bloggen din skal komme enda lengre, altså at noen finner dagsaktuelle temaer etter for eksempel å ha googlet på et spesifikt emne? Da må du skrive om dagsaktuelle ting, men også plukke ut søkeord som du vet er populære. Det finnes flere verktøy for dette, et eksempel er keywordtool.io, som er et godt sted å starte.Uansett er det viktig å huske på at du kommuniserer med andre, også når du blogger. Det å lage et godt innhold er det viktigste.