Skip to content

Moteblogger

Hvem vil vel gå glipp av siste mote? Her er en liste over landets beste moteblogger og litt om hvem du bør følge for å være in!

Nettenestea

Stylista har samlet noen av landets beste motebloggere under samme tak. Nettenestea er en av dem. Hennes egentlige navn er Anette Haga og hun deler alt fra siste nytt om mote til personlige shoppingturer og andre interesser som grafisk design og foto.

Ingrid Holm

Ingrid Holm hører også til moteblogg-teamet til Stylista. Hun skriver selv at hun elsker klassiske klesplagg og har en stor appetitt for kakebaking. I tillegg til mote blogger hun om interiør og mamma-stoff som mange vil ha stor interesse av.

Jenny Skavlan

Jenny Skavlan fikk prisen for «årets kjendisblogg» under Vixen Blog Awards 2016. Bloggen handler mye om mote, for Jenny har de siste årene også slått igjennom som designer selv. Ellers skriver hun også mye om det å bli mamma for tiden.

4th and bleeker

Det blogges om mote også utenfor Norge. I bloggen 4th and bleeker blogger Alexandra Spencer om hverdagen sin og om hvordan det er å leve som supermodell. Hun deler selvfølgelig også motetips. Bloggen inneholder flere herlige bilder av henne.