Skip to content

Sportsblogger

Elsker du sport og leter etter gode blogger om akkurat ditt favoritt-emne, har vi plukket ut noen av de beste bloggene om akkurat sport. Et par er også norske og handler ikke bare om fotball!

SportsBloggen

SportsBloggen blir drevet av Frode Monsen og handler om å holde seg i form. Frode liker å løpe og deler erfaringer med både innkjøp av riktig løpesko og treningstøy, men også om hvordan han kommer i best mulig form.

John Arne Riise

John Arne Riise er blant Norges beste fotballspillere gjennom tidene. Han er våren 2016 aktuell som en av deltakerne i serien «Bloggerne» på TV2. Han blogger ikke bare om hvordan det er å være profesjonell fotballspiller, men deler også sine beste treningstips med sine lesere.

250.000 følgere

Sportsbloggeren Dave Portnoy har hele 250.000 følgere på bloggen sin, der han skriver om alt fra fotball til friidrett. Han skriver også om kosthold og hva dette har å si for deg som ønsker å holde vekta nede.

Verdens største?

Sporsblog.com er et sted hvor du også kan starte din helt egen sportsblogg, men nettstedet er mest kjent som et av verdens største innenfor sportsblogging. Her kan du lese om de fleste idretter i verden og få siste nytt rett til eposten din.