Skip to content

Spillblogger

Ofte henger media langt etter bloggerne når det kommer til spillnyheter. Spillbloggerne står for mye av de aller siste nyhetene. Her er en liste over noen av de mest populære bloggene som omhandler spill, slik at du også kan henge med i svingene.

Shacknews

Shacknews har det siste året utviklet seg mer til å bli en nettavis enn en vanlig blogg. Dette har nok med den store leserkretsen å gjøre, men kvaliteten, den har hevet seg betraktelig. Her har også leserne mulighet til å dele sine meninger om nyheter om spill og gi tips videre til andre.

That VideoGame Blog

Kvaliteten på denne bloggen er så høy, at til og med spillbransjen selv leser den. Å opprettholde et slikt nivå høres veldig vanskelig ut i lengden, men bloggen klarer det med glans. Dette er absolutt forfriskende lesning for alle som elsker dataspill.

SPMG Spillmagasinet

En norsk spillblogg av høy kvalitet. Spesielt liker vi humoren på nettsiden, som ofte referer til utviklingen av dataspillene de siste ti-årene. Det arrangeres også konkurranser her og leserne kan kjempe om flotte premier underveis.

I AR TEM

Nok en norsk spillblogg av internasjonal klasse. Her får fyldige anmeldelser av de aller siste spillene, samt du kan informasjon om de siste spillene som er tilgjengelig på nett.