Skip to content

Vinneren av “Saveur blog awards” 2016

Dama som stakk av med denne prestisjetunge prisen bor, tro det eller ei, i Veggli. Amerikanske Nevada Berg ble kåret til verdens beste matblogger i 2016, og hun skriver om tradisjonell, norsk mat! Og konkurransen var skarp, matbloggere fra verden over deltok, og Berg danket ut deltagere fra både Australia og Kina. Det følger selvsagt heder og ære å inspirere oss alle til å lage mat, bake og mikse herlige drinker!

Norsk mat i amerikansk kjøkken

Nevada Berg er særlig interessert i gode, norske råvarer, og hun bruker gjerne det hun finner rett utenfor døren i den vakre naturen på Veggli. Hun har bodd på et norsk småbruk i snaut et år, men sikret seg likevel prisen andre bloggere bruker årevis på å forsøke å oppnå. Og den suksessrike bloggeren gir seg ikke med dette, hun drømmer om kokebok om norske mattradisjoner og matkurs.

Du bør absolutt sjekke ut bloggen hennes “North Wild Kitchen” som gir amerikanere en nostalgisk reise gjennom norsk matkultur. Videoen om hvordan man lager norske lefser var en stor publikumsvinner. Nevada Berg tenker også nytt rundt bruk av norske råvarer, og oppskriften hennes på is laget av rømmegrøt må sies å være et resultat av en stor evne til å tenke utenfor boksen.